Veneiden ulostelakointi tapahtuu ryhmittäin kolmena eri laskupäivänä. Jäsenille lähetetyn sähköpostiviestin liitteenä on lähetetty ulostelakoinnin laskulistat. Laskulistat löytyvät myös C60 vajan kopin seinässä. Listalta näet, missä ryhmässä veneesi lasketaan. Käy tarkistamassa oma laskupäiväsi ja laita veneesi laskukuntoon. Huolehdithan, että veneesi on runkokatsastettu tai edellisestä runkokatsastuksesta on alle 5 vuotta.

Alla olevista päivämääristä näet veneiden ulostelakoinnin laskupäivät:

La 29.4. klo 10.00
La 6.5. klo 10.00
La 20.5. klo 10.00

Veneenlaskupäivänä tulee kustakin venekunnasta vähintään yhden henkilön olla paikalla. Veneet lasketaan telakkamestareiden / hallituksen valvonnassa ja ohjeistuksella yhdessä kuuden hengen ryhmissä. Merkitsemme listoihin “noin” laskuajat jokaisen veneen kohdalle. Ajatus on, että autat oman veneesi lisäksi 3-4 veneen laskussa. Laskupäivänä ei enää maalata pohjia.

Mikäli haluat laskupäivän sovittujen päivien ulkopuolelta, sen kustannus on 75 euroa (Veneenlasku tulee suorittaa joka tapauksessa ilmoitettuun päivämäärään mennessä, jotta muut veneet saadaan veteen.) Traktorilla laskettavat veneet lasketaan arkisin hoitokunnan toimesta klo: 8-15. Ole yhteydessä virka-aikaan Tapio Lindströmiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa laskupäivää, mikäli vedenkorkeus ei riitä turvalliseen laskuun. Ilmoitamme tilanteen mahdollisista muutoksista sähköpostilla ja Facebookissa.