Veneiden ulostelakointi tapahtuu ryhmittäin kolmena eri laskupäivänä. Telakkamestarit laittavat listat myös C60 vajan kopin seinään. Listalta näet, missä ryhmässä veneesi lasketaan. Käy tarkistamassa oma laskupäiväsi ja laita veneesi laskukuntoon. Alla olevista päivämääristä saa jo osviittaa missä vaiheessa lasku tapahtuu. Laskuista on lähetetty myös erillinen sähköposti. Eli käykäähän tarkistamassa veneenne laskupäivä ja hoitakaa kevätkunnostukset ennen laskua. Laskupäivänä ei enään maalata pohjia.

Veneenlaskupäivänä tulee kustakin venekunnasta vähintään yhden henkilön olla paikalla. Veneet lasketaan telakkamestareiden / hallituksen valvonnassa ja ohjeistuksella yhdessä kuuden hengen ryhmissä. Merkitsemme listoihin “noin” laskuajat jokaisen veneen kohdalle. Ajatus on että autat oman veneesi lisäksi 3–4 veneen laskussa.

Laskupäivät:

Su 24.4 klo:10.00  
Su 15.5 klo:10.00  
Su 29.5 klo:10.00

Mikäli haluat laskupäivän sovittujen päivien ulkopuolelta, se kustantaa 75€ (Veneenlasku tulee suorittaa joka tapauksessa ilmoitettuun päivämäärään mennessä, jotta muut veneet saadaan veteen.) 
Traktorilla laskettavat veneet lasketaan arkisin hoitokunnan toimesta klo: 8–15. Ole yhteydessä virka-aikaan Tapio Lindströmiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa laskupäivää, mikäli vedenkorkeus ei riitä turvalliseen laskuun. Ilmoitamme tilanteen mahdollisista muutoksista sähköpostilla ja facebookissa.